132 kvm

Effektiv planløsning med alt du trenger i første etasje.

3 soverom

Tre luftige soverom med plass til garderobeløsning

2 bad

To romslige bad gjør hverdagen enklere og mer effektiv.

smarthus

Gode løsninger for et enklere og mer behagelig liv.

parkering

Carport  gjort klar for tilkobling av elbil-lader.

Lerken - lekre smarthus sentralt på Tollnes

Mellom Skien og Porsgrunn finner du Tollnes, et rolig og veletablert nabolag med kort vei til det meste. I en rolig blindvei skal Lerken borettslag bygges, med gangavstand til butikker, kollektivtransport og skole.

Selv om det er kort vei både til Skien og Porsgrunn, er Tollnes et rolig og idyllisk sted å bo. Her er flotte turområder, og om sommeren kan du høre lerketriller fra trærne langs elva.

Før beitet hester på jordene her, men nå bygges Lerken borettslag. Med moderne, praktiske boliger vil det bli et godt sted å bo.

Praktiske boliger

Boligene er designet for et praktisk liv. Smarthus-løsninger gir bedre komfort, lavere energiforbruk og en enklere hverdag. Her utnyttes dagens teknologi, og huset er klart for fremtidens løsninger.

Varmen styres enkelt fra smarthuspanelet eller din mobiltelefon. På en kjølig vinterdag kan du likevel velge å fyre opp peisovnen – for kosens skyld. Husets materialer er vedlikeholdsvennlige, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Den praktiske planløsningen gjør at du enkelt kan bo på én flate. Her er nemlig bad, kjøkken, allromog soverom samlet i første etasje. Det er likevel god plass til en familie, med to soverom, bad og en romslig stue i andre etasje.

Gode uteområder

Fra første etasje åpner store skyvedører seg mot en luftig, solrik markterrasse. Her er det god plass til spisemøbler, grill og solsenger. I andre etasje finner du nok en terrasse, og boligene har i tillegg egen uteplass ved inngangspartiet.

Du har plass til to biler i egen carport og innkjørsel, med kort vei til inngangsdøren. Parkeringsplassen i carporten er tilrettelagt for tilkobling av elbil-lader.

Borettslaget legger til rette for et godt fellesskap, med hyggelige fellesområder både for store og små. Her kan barna leke mens gode naboer treffes for en matbit.

Meld din interesse